The Details

WERKUREN

LAMPEN

METER KABEL

Vraag vanuit onze klant

Arowaz Service heeft al jaren een warme band met de Dierense Speeltuin. Naast sponsoring voeren wij ook enig vrijwilligerswerk uit, en zijn veel van onze medewerkers hier vaak te vinden op de mooie zomerdagen. De vraag of Arowaz Service haar diensten wou verlenen ten behoeve van de aanleg van vloerverwarming, energiezuinige verlichting en het klimaatbeheer kwam dan ook niet onverwacht.

De werkzaamheden

De werkzaamheden in deze opdracht waren even divers als leuk. Begin 2014 is begonnen met de bouw van het nieuwe onderkomen van de Dierense Speeltuin. Een gebouw, even mooi als groot dat voor vele zaken dienst doet. Arowaz Service heeft de aanleg van de (energiezuinige) vloerverwarming, installatie van CV en klimaatbeheers installaties en de plaatsing van energiezuinige LED verlichting voor haar rekening genomen.

En omdat we toch aan het werk waren, hebben we ook direct de aansluiting van nieuwe telecom en pin apparatuur voor onze rekening genomen.

Bijzonderheden in dit project

De Dierense Speeltuin vereniging heeft in de afgelopen jaren laten zien dat de speeltuin nog steeds helemaal in is. En met het nieuwe onderkomen laat zij ook nog eens zien dat een gebouw van dit formaat, geschikt voor groot- en klein ook behaaglijk warm en goed verlicht kan zijn tegen geringe kosten. Doel is o.a. het energieverbruik naar beneden te brengen dmv. gehele vloerverwarming en de verlichting totaal aanpassen door gebruik te maken van LED- verlichting.

Doel is o.a. het energieverbruik naar beneden te brengen dmv. gehele vloerverwarming en de verlichting totaal aanpassen door gebruik te maken van LED- verlichting.

The Testimonial

Hosted.nl Zevenaar
Reeds gedurende enige jaren voeren wij al een meer dan tevreden samenwerking met Arowaz Service voor het installatiewerk bij onze klanten op locatie. Van databekabeling tot aanpassingen in stroomgroepen en leidingwerk. Alles altijd keurig op tijd en naar volle tevredenheid.
Post Theater Arnhem
Uitstekende vakmensen met gevoel en oog voor kwaliteit en service. Verbouwing is dan ook met de grootste zorg en vakkundigheid uitgevoerd en exact confom de afgegeven planning opgeleverd. Meer dan lof voor deze firma!

About The Project

Similar Projects