Instanties & Coorporaties

Arowaz Service is een uitstekende partner wanneer het gaat om installatie, realisatie, onderhoud en reparatie van grootschalige elektro-, CV en andere gebouwgebonden installaties.

Elektratechniek

Of u nu een totaalpartner zoekt voor nieuwe installaties of het onderhoud van bestaande installaties. Van belang is dat de werkzaamheden voor dergelijke installaties met de juiste kennis en expertise geschieden. Te vaak geschieden er nog ongevallen of blijken installaties op verkeerde wijze geplaatst te zijn of onderhouden te worden. U vindt bij Arowaz Service een gedegen partner met de juiste kennis en expertise op alle facetten.

MEER INFORMATIE

Klimaattechniek

Een prettig klimaat is een voorwaarde om je comfortabel te voelen in iedere ruimte. Dit geldt zowel voor woonruimtes als voor werkruimtes. Arowaz Service biedt klimaatbeheersingsystemen aan die de binnenlucht koelen, verwarmen, ontvochtigen, filteren en ventileren. Of het nu een kamer of een complete flat betreft en hoe groot of klein de ruimte ook is. Ook onderhoud, reparatie en beheer kunt u zorgeloos bij ons neerleggen. Middels ons (internationale) netwerk verzorgen wij tijdig en kosteneffectief onderhoud aan.

MEER INFORMATIE

CV techniek

Met de hedendaagse technieken verandert er veel op het vlak van CV techniek. Installaties worden goedkoper en oude installaties worden steeds later afgeschreven. Tocch is een behaagelijke warmte in woon- of werkcomplex een pré geworden in de hedendaagse wereld. Arowaz Service onderhoudt, plaatst en levert de juiste installaties om op effectieve wijze te verwarmen. Ook voor oudere complexen met de traditionele blokverwarming kunt u uitstekend bij Arowaz Service terecht.

MEER INFORMATIE