Echte professionals

Bij Arowaz Service treft u echte professionals. Door de wol geverfde vaklieden met vele jaren ervaring, kennis van zaken en de sporen meer dan ruimschoots verdiend in de installatiebranche, bouw en elektra branches. Onze vaklieden gan net iets verder en zorgen voor een vakkundige, kostentechnisch interresante oplossing.

MEER DAN 30 JAAR ERVARING

Meer dan 30 jaar ervaring, dat is wat u vindt bij Arowaz Service. Trotse, ervaren vaklieden met de juiste expertise.

TOEGEWIJDE VAKLUI

De mensen achter en bij Arowaz Service zijn toegewijd. En dat merkt u direct in het kwaliteit!

OOG VOOR U ALS KLANT

Onze vaklieden denken met u mee, zodat u achteraf niets meer dan positief verrast kunt zijn over het resultaat.

GECERTIFICEERDE VAKLUI

Onze vaklieden zijn gecertificeerd op de meeste certificeringen, met kennis van zaken en de juiste expertise.

Gespecialiseerde vaklui

De medewerkers van Arowaz Service zijn echte vaklieden. Afkomstig uit, en met liefde voor het vak, zijn zij op dagelijkse basis werkzaam voor verscheidene opdrachtgevers. Er is een zeer brede vakkennis voorhanden en de expertise is zeer breed. Bij Arowaz Service is de opdracht pas afgerond zodra u als opdrachtgever tevreden bent.

Onze medewerkers zijn veelal op alle vereiste vlakken gecertificeerd. Dit geeft u net die extra garantie dat u specialisten over de vloer heeft met niet alleen ervaring, maar ook de vereiste kennis en werkwijze om uw opdtracht op verantwoorde wijze uit te voeren. Daarnaast kunt u altijd terugvallen op de garanties die wij u als opdrachtnemer kunnen bieden.

Gecertificeerd

Tevreden klanten

Project bijdrage

Meer dan 30 jaar ervaring

Onze firma beschikt over meer dan 30 jaar ervaring op het vlak van installatietechniek, klimaatbeheersing en klusopdrachten. Of het nu grootschalig onderhoud, renovatie of levering en plaatsing van nieuwe installaties betreft; u kunt er van op aan dat u als opdrachtgever een degelijk, betrouwbaar en kundig advies krijgt en dat de werkzaamheden altijd conform richtlijnen en met het juiste oog voor detail en kosten worden uitgevoerd.

Onze medewerkers zijn afkomstig uit alle vakgebieden. Fijne elecktronica, installatietechniek, groot industriele techniek, datacommunicatie en telecom, Arowaz Service heeft op de meeste vakgebieden minsten een medewerker voorhanden met brede expertise op zijn of haar vakgebied.

OFFERTE AANVRAGEN

Uw totaal partner

U zoekt een specialist, maar u zoekt ook het lieefst één adres en één aanspreekpunt voor al uw elecktrotechnisch, installatietechnisch en klimaattechnisch onderhoud. Dan bent u bij Arowaz Service aan het juiste adres. Arowaz Service beschik niet alleen over de juiste expertise en vak professionals met de brede kennis, maar ook over een uitstekend leveranciers netwerk.

Arowaz Service is leverancier van alle vooraanstaande merken en is up-to-date qua kennis en ervaring van de laatste en modernste technieken. Arowaz Service beschikt over de juiste apparatauur, gereedschappen en materialen om de werkzaamheden vakkundig en conform de hedendaagse vereisten uit te voeren. Hiermee bent u als ondernemer verzekerd van kwaliteit en vakwerk!

VRAGEN? MEER INFORMATIE?CONTACT OPNEMEN