Vertouwd, garant en een gerust gevoel

Arowaz Service staat u op de juiste wijze bij in uw verbouwing, renovatie of het plaatsen en onderhouden van uw CV-, airco of ventilatieinstallatie.
Middels een gedegen, goed doordachte en persoonlijke planmatige aanpak heeft u aan Arowaz Service een betrouwbare en gedegen kluspartner en installateur.

Gecertificeerde, ervaren vaklui!

Arowaz Service staat garant voor uw tevredenheid, service met karakter en een glimlach. U treft dan ook een een mooie mix van ervaren vaklieden bij u over de vloer wanneer u uw odracht aan Arowaz Service gunt. Geen (extern) ingehuurde vaklieden, met soms beperkte kennis of slecht in staat om met u te communiceren. Elke medewerker bij Arowaz Service – jong en oud – werkt met één gezamenlijk doel: uw tevredenheid!

Arowaz Service is in staat om tegen zeer concurrende tarieven uw opdracht aan te nemen, zonder addertjes onder het gras. De winst zit hem in u als tevreden klant.

Met meer dan 40 jaar ervaring in de branche mag dan ook met eeen gerust woord gezegd worden dat u aan het juiste adres bent!

Airco, CV en klimaat-techniek

Met jarenlange expertise op het gebied van klimaattechniek, airconditioning en CV techniek zijn wij uw absolute partner voor de levering, plaatsing en onderhoud aan klimaatsystemen.

De juiste ventilatie en klimaatvoorziening kan uw levensgenot in zeer grote vorm bepalen. Het is dan ook van uiterst groot belang dat uw systemen niet alleen op de juiste wijze geplaatst worden – maar ook op de juiste wijze onderhouden worden. Arowaz Service is hier uw totaal partner!

Van CV-ketel, tot airconditioning, klimaatsystemen en geavanceerde domoticasystemen. Arowaz Service beschikt over de juiste certificeringen, expertise en vooral jarenlange ervaring om u te kunnen services op elk systeem, van elke leverancier. Onafhankelijk dus!

Loodgieterswerk

Met vakmanschap en een zeer ruime kennis verzorgen wij voor u de aanleg of aanpassing van leidingsystemen voor koudwater- en warmwater- en gasinstallaties. Of het nu nieuwbouw, verbouw of onderhoud gaat – Arowaz Service heeft voor al uw leidingwerk een passende oplossing. Bovendien maken onze installateurs gebruik van de laatste en modernste technieken zoals kunstof leidingsystemen met persverbindingen. Hierdoor blijven zaken als overlast en kosten beperkt tot het minimale.

Tevens kan Arowaz Service u tegen de meest gunstige en scherpe tarieven voorzien van de juiste apparatuur voor in uw woning.

Installatietechniek

Arowaz Service verzorgt alle werkzaamheden op elektra- en installatiegebied. U bent bij Arowaz Service absoluut aan het juiste adres voor de aanleg en installatie van compleet nieuwe installaties. Maar ook voor uitbreidingen of wijzigingen aan uw bestaande (elecktrotechnische) installatie kan Arowaz Service u van het juiste advies voorzien en/of de werkzaamheden met kritisch oog uitvoeren.

Naast een professionele partner op het gebied van elektratechnische installaties kunt u ook bij ons terecht voor advies en realisatie van duurzame installaties, te denken aan zonnepanelen of zonneboilers.

Verbouwing & renovatie

Bij een vebouwing of renovatie komt nogal wat kijken. Veel vaklieden over de vloer, verscheidene keuzes welke gemaakt moeten worden en een hoop regelwerk.

Arowaz Service is in staat om veel facetten van uw verbouwing of renovatie uit handen te nemen en zo voor u in te springen als totaalpartner. Met een gedegen, doordacht en – het meest belangrijk – op uw wensen afgestemd plan van aanpak, de juiste expertise en oog voor detail zullen onze vakmensen uw opdracht volledig realiseren. En mocht u (of uw organisatie) tijdens de werkzaamheden van gedachten veranderen? Dan springen wij daar uiteraard flexibel en begripvol op in.

Hebben we u mogen overtuigen?VRAAG NU UW OFFERTE AAN!