12 jul 2021

in oosterbeek hebben we boerderij mogen  verbouwen .een onzettende mooie klus die wij in ruim7 maanden hebben gerealiseerd.

in totaal ligt er 2,5 km aan vloerverwarming in , alle kozijnen zijn vervangen door uiteraard houten kozijnen, een geheel nieuwe vloer van 20 cm isolatie, 20 cm beton en een cement dekvloer van 8 cm.

alle binnenmuren geisoleerd volgens de norm met voorzetwanden

voor en na

 

10 okt 2015

WERKUREN

LITER VERF

METER KABEL

Vraag vanuit onze klant

Vanuit onze klant kwam de vraag of Arowaz Service kon ondersteunen in het renoveren en doorvoeren van enkele aanpassingen in de woning. Doel van de renovatie was het moderniseren van de slaap- en woonvertrekken en het doorvoeren van aanpassingen in de elektra. Gedurende de werkzaamheden heeft de klant besloten om later dit jaar ook de badkamer, toilet en keuken te door Arowaz te laten verbouwen.

Gedurende de werkzaamheden heeft de klant besloten om later dit jaar ook de badkamer, toilet en keuken te door Arowaz te laten verbouwen.

De werkzaamheden

De werkzaamheden vanuit onze firma bestonden voor deze klant uit het renoveren van de slaapkamers, waarbij we de hoofdslaapkamer in het uiterlijk van een heuze hotel suitte mochten verbouwen. Ook de woonkamer kreeg een flinke opfrisbeurt, waarbij buiten het schilderwerk ook diverse verlichting en accesoires geplaatst moesten worden.

Buiten het renoveren van de vertrekken en plaatsen van diverse verlichting heeft Arowaz ook de montage en vervanging van flink wat bekabeling ten behoeve van het gewenste domotica systeem geplaatst.

Bijzonderheden in dit project

Bijzonder in dit project is dat de klant er voor gekozen heeft om de gehele woning te laten voorzien van draadloze- en app-gestuurd domotica en schakelmateriaal. Dit betekent dat Arowaz Service de gehele woning van op afstand te bedienen schakel-, klimaatregelende-, en signalerings materiaal mocht voorzien.

Hiervoor is de gehele woning voorzien van het materiaal van Smartwares. De klant is hierdoor in staat om zowel binnens- als buitenshuis zaken als verlichting en temperatuur aan te sturen, te programmeren en diverse zaken als open deuren, rook en water te signaleren.